Werken bij Ideon

Wij gaan uitbreiden! Misschien is het je al wel opgevallen, maar Ideon is aan het groeien. Zo hard, dat we uit gaan breiden met nieuwe collega’s! 

Het aantal mensen met dementie neemt sterk toe en hun ziektebeeld wordt steeds complexer. De noodzaak tot blijven ontwikkelen is groter dan ooit. Maar dat is ook lastiger dan ooit, door de complexe combinatie van het hoge tempo van verandering waarop men bijgeschoold moet worden, personeelstekorten en lage opbrengst van de traditionele manier van trainen. Ideon biedt innovatieve dienstverlening in het leren en ontwikkelen van een ieder die betrokken is in of met de ouderenzorg. We maken leren weer leuk, speels, laagdrempelig en garanderen een hoge impact.

Voor het versterken en uitbreiden van onze dienstverlening zijn wij op zoek naar een medewerker support voor 20-24 uur en een business developer voor 24-32 uur per week.

Medewerker support, 20-24 uur

Je bent samen met onze andere supportmedewerker de spil binnen onze organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en hun gids binnen het gehele voorbereidende en uitvoerende proces. Zelf plan je dagelijks zelf je werkzaamheden in. Deze bestaan bijvoorbeeld uit het ondersteunen van de trainers, het plannen van trainingen, klaarmaken van het trainingsmateriaal, resultaten van een Kennismonitor opmaken, een microlearning in mailchimp zetten, de tweewekelijkse nieuwsbrief opmaken, de financiële administratie en ondersteuning in de sales.

De klant staat bij jou voorop. Je hebt een open en vriendelijke uitstraling. Je voelt je verantwoordelijk voor lopende processen, bent positief, enthousiast, oplossingsgericht en een proactieve meedenker. Jij zorgt ervoor dat het meer dan goed komt! Je bent de steun en toeverlaat van onze klanten en je collega’s. Veel schakelen en korte lijntjes, daar wordt je vrolijk van. Bij ons is alles maatwerk; je kunt goed omgaan met continu veranderende processen en activiteiten. Daarin hou je overzicht en het hoofd koel. Je hebt kennis van en ervaring met programma’s als Exact Online en Microsoft Office. Je bent goed in het schrijven van teksten en hebt ervaring met de financiële administratie. Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en leren en ontwikkelen; het is een pré als je er ook ervaring in hebt.

Business developer, 24-32 uur

Voor het versterken en uitbreiden van onze dienstverlening zijn wij op zoek naar een business developer voor 3-4 dagen per week. Je aandachtsgebied is ervaringsleren met behulp van technologie. Je bent primair verantwoordelijk voor de exploitatie van de Virtual Reality beleving dementie. Daarvoor trek je nieuwe klanten aan, onderhoud je de relatie met klanten, ga je nieuwe samenwerkingsverbanden aan en signaleer je mogelijkheden voor kwaliteitsverbetering. Je creëert kansen voor uitbreiding van de doelgroepen van de huidige VR films, het verbreden van het aanbod VR films en verkent mogelijkheden voor andere innovatieve technologie voor leren en ontwikkelen. Je werkt nauw samen met de directeur van Ideon en IntoD’mentia, en wordt ondersteund door de afdeling support en content creator. 

Je deelt onze visie op leren en ontwikkelen en onze drive voor het toerusten van medewerkers. Je hebt een open en enthousiaste houding. Je gaat ervoor! Je bent ondernemend, neemt verantwoordelijkheid en toont leiderschap. Je hebt affiniteit met en kennis over leren en ontwikkelen en technologie. Je bent op de hoogte van hoe technologie leren vanuit de ervaring en bewustwording kan ondersteunen. Je kent de zorg goed en een stevig netwerk in de zorg is een pré. Met jouw voelsprieten en luisterende oor haal je de behoefte op en je kunt dit vertalen in een gedegen business case. Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.

Werken bij Ideon

Bij Ideon werk je in een klein, enthousiast team. Bij ons staan kwaliteit en samen-werken voorop. We zijn aanpakkers en helpen elkaar. Je krijgt veel ruimte en vrijheid, wij verwachten zelfstandigheid en flexibiliteit. Wij werken hybride: primair vanuit huis en regelmatig samen op leuke locaties.

Past een van deze functies als gegoten bij jou? Neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar info@ideon.nl of bel voor meer informatie met Marlijn Abbink: 06-26070102.

 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.