Co-creatie

Alleen door samen te werken met universiteiten, kennisinstituten, zorgaanbieders en de overheid blijven onze producten relevant en up to date.

Het RadboudUMC zorgt voor de wetenschappelijke validatie van onze vragenlijsten. Daarnaast wisselen wij kennis uit met het VUmc, Alzheimer Nederland, Trimbos en het Dementia Service Design Centre.

Ideon stimuleert en ondersteunt wetenschappelijk onderzoek naar dementie en kwetsbare ouderen.

Klanten

Zorgorganisaties en zorgprofessionals zijn enthousiast over de Kennismonitoren van Ideon. De mogelijkheden van de monitor zorgen er voor dat zij anders gaan nadenken over opleiden.

Een scholingstraject dat met de kennis uit de monitor wordt opgezet, gaat voor honderd procent uit van de kracht van de medewerker. En dankzij de uitgebreide rapportages zijn er talrijke toepassingsmogelijkheden.

Partners

Partner worden van Ideon, hoe werkt het?

Als opleider wilt u inzicht in het kennisniveau van zorgprofessionals. Dat wilt u meten. Maar u wilt meer! Een analyse als onderdeel ervan? Ervaren welke opleiding – maatwerk of standaard – het beste aansluit op die analyse? Klant- of themagericht meten en analyseren met een vervolgmeting aan het trajecteind? Dat kan allemaal met de online Kennismonitor van Ideon. Meten is weten!

De Kennismonitor meet en analyseert de parate kennis van zorgprofessionals. Laagdrempelig en snel. Ideon certificeert opleidingsinstituten die deze analyses in willen zetten om leerlingen, zorgteams en zorgaanbieders optimaal te bedienen. In een korte opleiding trainen onze specialisten hoe de resultaten uit de Kennismonitor ingezet kunnen worden om ‘opleiden op maat’ vorm te geven. U krijgt waardevol inzicht in de kennisbehoefte van uw klanten en leerlingen, ook op onderdelen. Bovendien laat de Kennismonitor u de relatie zien tussen de geanalyseerde behoefte en uw eigen opleidingsaanbod, dat daarmee verder aangescherpt kan worden.

Wilt u weten wat een partnerschap met Ideon voor u nog meer kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Eén van onze adviseurs belt u dan voor een vrijblijvend gesprek.

Onze partners, onze klanten

Zoveel opleidingsinstituten en opleiders, zoveel visies op opleiding en ontwikkeling. Wat kiest u als klant? De Kennismonitor van Ideon is wetenschappelijk ontwikkeld en gevalideerd in samenwerking met RadboudUMC. Met de uiteenlopende rapportagevormen die Ideon biedt, kunt u met vertrouwen een op maat gesneden scholingsplan ontwikkelen.

De Kennismonitor verricht de analyse voor u, objectief en onafhankelijk. De uitvoering van het scholingsplan is vervolgens aan u als klant. U kunt gebruik maken van externe aanbieders van scholingen. Ook kunt u uw huidig opleidingsinstituut vragen mee te kijken naar de analyses van de Kennismonitor, om samen tot een scholingsplan te komen dat aan alle behoeften voldoet.

Wilt u weten welke opleidingsinstituten door ons gecertificeerd zijn? Neem contact met ons op. Eén van onze adviseurs belt u dan voor een vrijblijvend gesprek.

 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.