Basistraining dementie startdatum 13 januari 2020

Meer ouderen… meer dementie. Elk uur komen er 5 mensen met dementie bij en in 2030 heeft 1 op de 4 mensen van 65+ dementie. Mensen wonen steeds langer thuis, waardoor inmiddels 70% van de mensen met dementie nog thuis woont. Intramuraal hebben de cliënten steeds meer en complexere problematiek. Dit vraagt meer en andere kennis van iedereen die werkt met mensen met dementie.

In deze training komen alle aspecten van het omgaan met mensen met dementie aan bod. Welke vormen van dementie zijn er en hoe uiten die zich? Hoe benader je en communiceer je met mensen met dementie? Wat betekent persoonsgerichte zorg bij deze doelgroep? Hoe ga je om met familie en mantelzorgers en wat is hun rol? Hoe kun je ruimtes inrichten aangepast aan de dementie? Wat is belangrijke wet- en regelgeving? En nog veel meer.

  • Omvang: 3 dagdelen, met tussendoor leeropdrachten
  • Datum dagdelen: 13-01-2020, 27-01-2020, 17-02-2020
  • Tijd: 13.00 – 16.00 uur
  • Locatie: Ede
  • Doelgroep: verzorgenden en verpleegkundigen niveau 3 en 4
  • V&VN accreditatiepunten: 9
  • Prijs: € 299

Voorafgaand aan de training vul je de Kennismonitor Dementie in. Hierdoor krijg je een goed beeld van je eigen kennisniveau. De trainer gebruikt de resultaten om de training inhoudelijk aan te passen aan jouw kennisniveau. Na afloop van de training ben je toegerust met voldoende kennis en vaardigheden om met de individuele persoon met dementie belevings- en persoonsgericht om te gaan en voor hen te zorgen.

Onze trainingen gaan uit van interactie, leren van elkaar en het uitwisselen van ervaringen en oplossingen. Er worden veel praktijksituaties gedeeld en besproken. In de tijd tussen de dagdelen voer je leeropdrachten uit in de praktijk. Een klein deel van de training is theorie.

Deze training kent een minimum aantal deelnemers. Bij onvoldoende aanmeldingen brengen wij je hier uiterlijk 1 week van te voren over op de hoogte en krijg je het inschrijfgeld retour.

Ben je geen verzorgende of verpleegkundige niveau 3/4 en wel geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op om te overleggen of deze training passend is.

Aanmelden:

 

  • iDEAL


Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.