Partner worden van Ideon, hoe werkt het?

Als opleider wilt u inzicht in het kennisniveau van zorgprofessionals. Dat wilt u meten. Maar u wilt meer! Een analyse als onderdeel ervan? Ervaren welke opleiding – maatwerk of standaard – het beste aansluit op die analyse? Klant- of themagericht meten en analyseren met een vervolgmeting aan het trajecteind? Dat kan allemaal met de online Kennismonitor van Ideon. Meten is weten!

De Kennismonitor meet en analyseert de parate kennis van zorgprofessionals. Laagdrempelig en snel. Ideon certificeert opleidingsinstituten die deze analyses in willen zetten om leerlingen, zorgteams en zorgaanbieders optimaal te bedienen. In een korte opleiding trainen onze specialisten hoe de resultaten uit de Kennismonitor ingezet kunnen worden om ‘opleiden op maat’ vorm te geven. U krijgt waardevol inzicht in de kennisbehoefte van uw klanten en leerlingen, ook op onderdelen. Bovendien laat de Kennismonitor u de relatie zien tussen de geanalyseerde behoefte en uw eigen opleidingsaanbod, dat daarmee verder aangescherpt kan worden.

Wilt u weten wat een partnerschap met Ideon voor u nog meer kan betekenen? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens achter. Eén van onze adviseurs belt u dan voor een vrijblijvend gesprek.

Onze partners, onze klanten

Zoveel opleidingsinstituten en opleiders, zoveel visies op opleiding en ontwikkeling. Wat kiest u als klant? De Kennismonitor van Ideon is wetenschappelijk ontwikkeld en gevalideerd in samenwerking met RadboudUMC. Met de uiteenlopende rapportagevormen die Ideon biedt, kunt u met vertrouwen een op maat gesneden scholingsplan ontwikkelen.

De Kennismonitor verricht de analyse voor u, objectief en onafhankelijk. De uitvoering van het scholingsplan is vervolgens aan u als klant. U kunt gebruik maken van externe aanbieders van scholingen. Ook kunt u uw huidig opleidingsinstituut vragen mee te kijken naar de analyses van de Kennismonitor, om samen tot een scholingsplan te komen dat aan alle behoeften voldoet.

Wilt u weten welke opleidingsinstituten door ons gecertificeerd zijn? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter. Eén van onze adviseurs belt u dan voor een vrijblijvend gesprek.

Informatie Aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze Kennismonitoren? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter. Eén van onze adviseurs belt u dan voor een vrijblijvend gesprek.